Yoksa Siz Hediye Alırken Evin Patili Çocuğunu Düşünmüyor Musunuz?


Defne doğduktan sonra Stark daha da bir evin çocuğu oldu sanki. Tıpkı evde 4 yaşında bir insan evladı varmış gibi "Beni de sevin, beni de sevin" diye gelen misafirlerin önünde tüm becerilerini sergileme, istediği ilgiyi göremeyince küsüp gitmeler falan.

Şimdi onun bu hallerini görüp nasıl insan onun bizim eve ait bir birey olduğunu ve evdeki insanlar kadar değerli olduğunu düşünmez diyorum:)

Şimdi bırakalım hediye almak kapitalist düzenin uydurması söylemlerini. 

Kapitalist düzen falan bilmezken de hediye açmak, hediye gelecek günleri beklemek, çocukken çok güzel değil miydi?

Bu iş zorunluluk, bir angarya, bir yük ne zaman oldu? Sanırım yaşam bu kadar pahalı olduktan hediyenin değeri harcadığınız parayla doğru orantılı değerlendirilmeye başladıktan sonra.  Yine de bir çocuğu sevindirmenin en güzel yolu hediye almak.

Evin bir çocuğu da patili olunca, biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar dedirtmeyin işte anne babalara. Ufacık minnacık bir hediye de evin patilisine hem de bütçeyi hiç yormayacak şekilde alabilirsiniz. Emin olun evin çocuğundan bile daha neşeyle karşılayacaktır getirdiğiniz hediyeyi.

Bir çocuğa hediye almak bir yetişkine hediye almaktan çok daha keyifli,

bir patiliye hediye almak bir çocuğa bile hediye almaktan daha keyifli. 

Hatta Polka gibiyse kucağınıza oturup paketi birlikte açmanızı bile isteyebilir sizden.

Bütün bu bilgilerle ilgili konuştuğumuza göre gelelim konumuza,

Köpek sahiplerine ne hediye alınır?
Kedi sahiplerine ne hediye alınır? 

diye soruyorsanız, işte benim aklıma gelen 10 işe yarar hediye.

Her bütçeye uygun 10 tane hediye seçeneğini yazdım :)

"Keşke şunu da yazsaydın bana gelse çok sevinirdim", 

"Ben de şunu almıştım" diye düşündüğünüz farklı hediye önerilerini aşağıya yazarsanız çok sevinirim :)


 Görsel Alıntıdır
Görsel Alıntıdır



Görsel Temizmama.com dan alınmıştır

Ödül Mamaları 

Hem kediler hem köpekler için özel üretim ödül mamaları, risk almak istemeyenler için her zaman en garanti en tatlı hediye. Modası geçmez, evin patililerini doğrudan mutlu eden evde var olsa da fazlası da her zaman memnun edecektir.




Islak Mama

Temizmama.com un görsellerinden paylaşıyorum çünkü alternatif mama arayan ama cesaret edemeyen patili ailelerine ulaşması gerektiğini düşünüyorum.  Tesadüfen bir radyo programında duyup sitelerini araştırdığım bir firma. Sadece lojistiğini değil mamaların üretimini de kendi tesislerinde yapıyorlar. 



Normalde Stark'ın mamalarını Proplan haricinde bir şeyle değiştirdiğimizde hemen ya alerji olurdu ya da yediği her şeyi çıkartıyordu. Ödül mamalarını denemedim henüz ama  mamalarında hiç sorun yaşamadık. Umarım böyle devam eder çünkü fiyatları oldukça makul. 

mama kabı ile ilgili görsel sonucu

Mama Kabı

Mesela söz konusu Stark gibi obez, heyecanlı, ve vücudunun büyüklüğünün farkında olmayan ve kendini minnoş bir ev kedisi zanneden Golden ise bu mama kabından almayın :)
Zira her mama konduğunda devrilir her yer hem mama hem su olur evin annesi kısa sürede huni takıp dolaşmaya başlayabilir.
Ama hem kedi hem köpek ebeveynleri her an değişmeye hazır bir mama kabıyla yaşar ona bir türlü sıra gelmez. Yani ben öyle umuyorum en azından. Bu konudaki tek sorumsuz Emre ve Ben olamayız değil mi? 😏🙈


Yatak

Hem kedi hem de köpekler için boy boy yataklar var. İnstagram fotoğraflarında evin patilisi bir yatakta sevimli pozlar vermiyorsa bu iyi bir hediye seçeneği olabilir :)






Portable 250ml Pet Dog Cat Drinking Bowl Travel Water Bottle Dispenser Feeder

Suluk

Özellikle sağdaki bizim gibi köpeği ile uzun yolculuklara çıkan insanlar için can kurtarıcı olabilir. Bu da giderek Stark'a gelirken bunları alın yazısına doğru gidiyor. 

Bu yazıları yılbaşından sonra paylaşmayı çok isterdim ama size bir fayda sağlasın diye yazdığım için maalesef biraz talep listesi gibi oluyor böyle. 

Bizim evde bunların hepsi var biz sadece misafir seviyoruz tamam mı? Hediyeye gerek yok :)

kedi köpek bakım aletleri, ile ilgili görsel sonucu



Bakım Aletleri

Bu eldiven ya da tarak ya da tırnak makası törpüsü seti ya da veterinerden alacağınız bir şampuan. Güzel bir paket ya da sadece bir kurdele üzerine ne fark eder. 





çiğneme oyuncağı ile ilgili görsel sonucu



Çiğneme Oyuncakları

Kedilere de böyle bir şey gerekiyor mu? Köpekleri ayakkabılardan ve evdeki diğer eşyaları kemirmekten alıkoyan oyuncaklar bunlar.





kedi tırmalama tahtası ile ilgili görsel sonucu



Kedi Tırmalama Tahtaları

Bu da sadece kedilerin hoşuna giden bir oyuncak. Masaları, koltuk sırtlarını ya da halıları tırmalamayı engellediği varsayılıyor. Yukarıdaki top kadar mı etkili yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilemedim. Yine de bir umut işte işe yaramasını istiyor insan :) Bunlar haricinde de bir sürü basit oyuncak var alabaileceğiniz Tüyler, ucunda ip asılı çubuklar, lazerler :)




Kostüm 

Bu yandaki kazak H&M'in yeni koleksiyonundan :) Bizim Stark'ın tüm karizmasını çizebilir ama özellikle küçük ırk köpeklerde ve bunun içinde rahat edecek kedilerde oldukça sevimli durur.





Taşınabilir Kedi Köpek Çadırları

En özelini en sona sakladım. Özellikle kamp yapmayı seven birinin patili dostu için  alıyorsanız yerinizin çok özel olduğunu söyleyebilirim.









Görsel Alıntıdır

Popüler Yayınlar